Nasze Działania

Cacka

Odysejowe
Szaleństwa

Od kilku lat mamy przyjemność prowadzić grupy kreatywnych młodych ludzi w konkursach Odysei Umysłu. Każdego roku pomysłowość, pracowitość i poczucie humoru naszych podopiecznych niezmiernie nas zadziwia.

Odlewy

Okazuje się, że beton nie musi być nudny. Na ciekawych wykładach poznaliśmy zastosowanie tego materiału w architekturze i sztuce. Na koniec uczestnicy sami mogli spróbować swoich sił w “betonowaniu artystycznym”.

Impresje

Makijaż ma wiele twarzy – o czym mogli przekonać się uczestnicy naszych warsztatów. Umiejętności make-up artystycznego można też wykorzystać do kreatywnego malowania dłoni. Dzięki temu powstały ciekawe iluzje optyczne i piękne kolorowe zwierzęta. A jak chce się nastraszyć otoczenie to można zrobić sobie małą rankę. W najbliższym czasie będzie można zapisać się na zajęcia makijażowe/charakteryzatorskie o czym poinformujemy na stronie.

Cospleyowe
Cacka

Młodzi ludzie zachęcili nas do organizacji warsztatów Cosplay, które zadebiutowały w wakacje 2020. Uczestnicy samodzielnie stworzyli kilka bardzo udanych projektów.